Az Oriflame-nél 2013 óta van törzsvásárlói kártyám. Lassan indult el az Oriflames életem. Csak tiszteletből mentem el én is  -mint sokan mások – egy Oriflames bemutatóra. „Persze, hogyne neki ez könnyű, csak ezt csinálja….” Valami hasonló kijelentések hagyták el a számat a bemutató után….és egy kis idő után azt vettem észre, hogy forgalmazó lettem. 

Majd hálózatépítő, aki lépcsőfokról lépcsőfokra halad előre. Imádtam csinálni. De, bekövetkezett életemben egy változás és kiszálltam az Oriflame üzletből. Majd…megtaláltam a mostani vezetőmet és direktoromat és újből megprobáltam. Végigjártam ugyan úgy azokat a lépcsőfokokat, és építettem a hálózatom: SIKERÜLT. Mára egy kis csapat vezetője vagyok, imádom, kikapcsol, fantasztikus kapcsolatokat tudtam az Oriflame által kialakítani, ami az éltem más területére is hatással voltak és vannak. Csapatom tagjai az ország minden pontján megtalálhatók. A mai világban az internet segítségével nincsenek akadályok. Keress bátran, merj belevágni az ismeretlenbe, itt vagyok segítek!

Mottóm: Az élet olyan, mint egy léghajó. Ha magasabbra akarunk szállni, meg kell tanulnunk elszakadni dolgoktól, és kidobni a kosárból azt, ami nem enged felemelkedni.

Nagy szeretettel várlak csapatomba.

Elérhetőségeink:

moni.oriflame@gmail.com
+36705761767