Közel negyven évig dolgoztam a magyar egészségügyben aneszteziológus szakasszisztensként, majd 2016.november 1. óta nyugdíjasként élem az életem.

Az Oriflame 2013. decemberében lépett be az életembe. Egy barátom hívott meg egy termékbemutatóra, amire persze először gondolkodás nélkül nemet mondtam. Majd valamilyen indíttatásból, a következő alkalommal elfogadtam a meghívást és elmentem a bemutatóra. Utólag elmondhatom, ez életem legjobb döntése volt! A sok csodás termék, a krémek, a finom illatok azonnal elvarázsoltak, de akkor még csak az érdekelt, hogy az Oriflame katalógusokból olcsóbban megrendeljem a karácsonyi ajándékokat. És ezzel el is indultam egy számomra teljesen új úton, egy teljesen új világba, az Oriflame világába. Magával ragadott az a fantasztikus lehetőség, amit az Oriflame nyújt nekünk. Vezetőként mostanra már egyetlen célom, hogy minél több emberrel megismertessem ezt az óriási lehetőséget!

Nos így indult az én Oriflame-es életem.

Jelenleg egy fantasztikus csapatban, fantasztikus emberekkel, sok-sok jóbaráttal együtt dolgozunk, együtt sírunk és együtt örülünk!

Én ezt kaptam az Oriflame-től: egy új családot, egy szabad világot, egy lehetőségekkel teli, szebb életet!

A mottóm: “Aki elsőre nemet mond, megér még egy próbát, mert akár még Direktor is lehet belőle!”

Csatlakozz Te is a csapatomhoz!

  • Elérhetőségeim:+36-70-616-3782
  • sikerterv.feherkatalin@gmail.com
  • https://www.facebook.com/katalin.feher.79