2011-ben csatlakoztam az Oriflame-hez. Akkor még nem tudtam, hogy ezzel a lépéssel az életem gyökeresen megváltozik.

Akkor még azt gondoltam, hogy az Oriflame „csak” termékek eladásáról szól és a termékeken van némi haszon. Csak ezért kezdtem bele, mert tudtam, hogy az akkori vendéglátós fizetésből megélni nem lehet, viszont maga a vendéglátós szakma mellett másodállást vállalni öngyilkosság lenne. Így bele vágtam a termékek forgalmazásába.

20-30 katalógussal is dolgoztam, mert tudtam, hogy többszörösen visszahozza az árát és csak így tudom növelni a vásárlóim számát.

Épp egy Karácsony előtti időszak volt, amikor annyira megnövekedett a forgalmam, hogy a rendeléseim bónuszpont értéke elért egy olyan határt, amikor már járt vissza készpénzes jutalék. Sose fogom elfelejteni! Ez az összeg egészen pontosan 740.-Forint volt.

A következő katalógusban mégtöbb rendelést sikerült összegyűjtenem és az Oriflame Sikertervében egy szinttel magasabb jutalékkifizetésre lettem jogosult. Ez már elérte az 5.000.- Forintot.

Itt indult el igazán az Oriflame-es életem. Elkezdtem tanulni, fejlesztettem magam, és minden szabadidőmet az Oriflame üzletem építésére szenteltem. Mindenkinek meg akartam mutatni az Oriflame üzleti lehetőségét. Házibemutatók, tréningek egész során vettem részt és tartottam meg, és hoztam be a csapatomba az új munkatársakat. Ugyan olyan embereket mint amilyen Én vagyok.

Rekord időnek számító 1 év alatt értem el az Oriflame Sikertervében a legmagasabb %-os szintet. Ez azt jelentette, hogy az akkori vendéglátós fizetésem sokszorosát kaptam havonta az Oriflame-től. Mégis, évekig tudtam a összhangban végezni mind a két tevékenységet.

2017-ben 18 év után a vendéglátós „karriert” abbahagytam, mert a hely ahol 15 évet dolgoztam egyik napról a másikra bezárt. Azóta „csak” főállású Független Oriflame Direktor vagyok, és egyben az egyik legsikeresebb Oriflame Brand Partneri Csapat vezetője.

Az elmúlt években sok ezren csatlakoztak a csapatomba, rengeteg embernek segítettem az Oriflame-es üzletük felvirágoztatásában. De az Oriflame nem csak „egy” üzlet. Ez az emberi kapcsolatok üzlete, ahol a Svéd modell alapján az Ember maga a fontos!

Az Oriflame alapítóinak mindig is a Brand Partnerei jóléte, egészsége, javadalmazása, motiválása és elismerése volt az első már 50 évvel ezelőtt is, és ez lesz fontos a következő 50 évben is!

Független Brand Partnerként egy biztonságot nyújtó, folyamatosan fejlődő cég átt mögötted, akikre mindig lehet számítani. Itt magadat tudod adni és Te vagy az érték!

Csatlakozz és tapasztald meg Te is!

Elérhetőségeim:

oriflame@brandpartnerek.hu

www.sikerterv.hu

www.brandpartnerek.com

www.brandpartnerek.hu